Go Goals! – Joc educativ despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Avem ceva distractiv și educațional pentru voi! Am tradus în cadrul proiectului „Implicat în comunitate” jocul Go Goals sau așa cum îi mai spunem noi – Nu te supăra frate al SDG-urilor pentru că cercetașii sunt frați și de când există ca mișcare, cercetășia contribuie la o lume mai bună!

Jocul reprezintă o metodă interactivă de a aduce mai aproape de copii și tineri Obiectivele de Dezvoltare Durabilă – care practic, sunt obiective pentru a crea o lume mai bună, dar și de a ne determina pe fiecare dintre noi să acționăm în acord cu principiile dezvoltării durabile. Garantăm că vă veți distra jucându-l și că veți deveni și mai responsabili față de resursele planetei! Pentru cine este interesat, avem jocul tipărit în câteva exemplare în sediul național și îl putem împrumuta dacă ne scrieți un email pe adresa contact@scout.ro sau vă invităm să-l descărcați în limba română: harta de joc, cartonașele de joc și instrucțiunile.

Dacă printați harta de joc pe o foaie A3 și aveți la îndemână un zar și niște pioni, vă garantăm o activitate educativă de succes pentru temerari, eXploratori și seniori. 

Jocul “Go Goals!” a fost creat și proiectat de Centrul Regional de Informare al Națiunilor Unite (UNRIC), în parteneriat cu artistul Yacine Ait Kaci (YAK), creatorul Elyx.

Desenele realizate de YAK și incluse în acest joc sunt protejate de drepturi de autor și pot fi reproduse doar pentru a ilustra SDG-urile.

Mulțumim echipei formate din Irina Georgescu, Robert Ürmösi și Livia Drobotă care au tradus și revizuit conținutul jocului, l-au editat grafic și au gestionat întreg procesul astfel încât să ne mândrim astăzi cu el și vouă să vă fie super drag să-l jucați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *